Saturday, June 15, 2024
FEATUREDSeminare

Sundimi i ligjit dhe reformat në pushtetin gjygjësor dhe në strukturat e sigurimit në Qeverinë e R.M. (21 Prill 2006)

Fondacioni Friedrich Ebert, Shoqata e Intelektualëve Shqiptar Klubi Demokratik – Shkup dhe Fakullteti Filozofik – Shkup, kanë mbajtur konferencë me temë: “Sundimi i ligjit dhe reformat në pushtetin gjygjësor dhe në strukturat e sigurimit në Qeverinë e R.M.

Programi i punës së Konferencës

Download PDF (Shqip – Maqedonisht)

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]